Multilight

Fraaie lichtobjecten maken? Dat kunnen we goed!

Multilight is al tientallen jaren lang specialist in het creëren van fraaie en spectaculaire kermisverlichting, attractieverlichting en full colour prints. Verder ontwerpt en produceert Multilight ook professionele lichtobjecten voor marktkramen, podia, carnaval, foodtrucks, ledshows en nog veel meer.

Best verkocht

Meer dan 30 jaar ervaring

Eigen ontwerp- en productieafdeling

Topkwaliteit voor een eerlijke prijs

Het bewijs dat we het kunnen!

Heeft u een uitdaging voor ons? Wij gaan hem graag aan!

Bekijk onze projecten

Onderdelen nodig? Bestel ze hier

Stel een complete E10 of E14 set samen

Bekijk de checklist

Kermisverlichting

Heeft u op de kermis een draaimolen, rupsbaan, autoscooter of een andere attractie? Dan wilt u natuurlijk dat uw attractie er aantrekkelijk uitziet, want alleen dan komen er veel klanten op af. Het team van Multilight beschikt al decennia lang over ervaring en vakmanschap in het ontwerpen en produceren van objecten met kermislampen en kermis lampjes. Meestal gebruiken we kermis led lampen en/of turbo lampen om kermis verlichting te maken.

In onze eigen ontwerp- en productieafdeling zijn onze vakmensen u optimaal van dienst om van uw attractie een echte publiekstrekker te maken. Bij Multilight bent u verzekerd van deskundig advies en in goed overleg met u maken we de mooiste lichtobjecten voor kermissen. Uiteraard voldoet al onze verlichting aan alle veiligheidseisen.