Multilight

Multilight is al decennia lang specialist in het creëren van fraaie en spectaculaire attractieverlichting voor kermissen en attractieparken. Naast attractieverlichting ontwerpt en produceert Multilight ook lichtobjecten voor marktkramen, carnaval, foodtrucks, ledshows en nog veel meer.

Waarom Multilight?

Heeft u op de kermis een draaimolen, rupsbaan, autoscooter of een andere attractie? Dan wilt u natuurlijk dat uw attractie er aantrekkelijk uitziet, want alleen dan komen er veel klanten op af. Dat geldt uiteraard ook voor attracties op een attractiepark. Zien ze er schitterend en uitdagend uit, dan zorgt dat voor enthousiaste reacties en komen er vast meer bezoekers naar het park. Het team van Multilight beschikt over veel ervaring en vakmanschap in het ontwerpen en produceren van lichtobjecten voor attracties op kermissen en attractieparken. In de eigen ontwerp- en productieafdeling zijn onze vakmensen u optimaal van dienst om van uw attractie een echte publiekstrekker te maken. Bij Multilight bent u verzekerd van deskundig advies en in goed overleg met u maken we de mooiste lichtobjecten. Uiteraard voldoet al onze attractieverlichting aan alle veiligheidseisen.

Hoe creëert Multilight attractieverlichting?

U kunt ons een totaal nieuw verlichtingspakket of decoratie voor uw attractie laten ontwerpen en produceren, maar ook een facelift van uw bestaande decoraties en attractieverlichting is voor ons geen enkel probleem. Als er overeenstemming is over het design van uw lichtobjecten, dan gaat onze productieafdeling aan de slag. De gewenste afbeeldingen worden full colour uitgevoerd op een hoogwaardige zelfklevende folie en afgewerkt met uv-bestendige hoogglanslaminaat. Daarna worden kwalitatief sterke dibond platen met de folie beplakt en volgt montage van de kleurrijke ledverlichting en de daarbij behorende besturing. U gaat versteld staan van het spectaculaire resultaat!

Bekijk de Polyp met multi LED lights

"

In onze eigen ontwerp- en productieafdeling creëren onze Multilight vakmensen de mooiste en aantrekkelijkste lichtobjecten voor uw attractie.

"

Wilt u onderdelen vervangen?

Onderdelen van uw attractieverlichting die niet meer correct functioneren, kunt u meestal zelf vervangen. Op onze website zijn alle onderdelen snel en eenvoudig te bestellen. Komt u er niet uit? Geen probleem! Onze vakmensen helpen u graag.