Multilight

Multilight is al decennia lang specialist in het creëren van fraaie en aandachttrekkende carnavalsverlichting voor praalwagens en andere carnavalsthema’s. Naast verlichting voor carnaval ontwerpt en produceert Multilight o.a. ook lichtobjecten voor kermissen en attractieparken en verlichting voor marktkramen, podia, foodtrucks en ledshows.

Waarom carnavalsverlichting van Multilight?

Bent u met carnaval actief in de organisatie van carnavalsactiviteiten? Dan wilt u natuurlijk dat uw activiteit er zo mooi uitziet dat er nog lang over wordt nagepraat. Dat geldt ook voor wie als wagenbouwer meedoet met de carnavalsoptocht. Uw verlichte praalwagen moet, zeker als de optocht ’s avonds is, enthousiaste reacties opleveren vanwege de kleurrijke en speelse lichtobjecten.

Het team van Multilight beschikt over veel ervaring en vakmanschap in het ontwerpen en produceren van lichtobjecten voor carnavalsactiviteiten, zoals meedoen met een praalwagen in de optocht. In de eigen ontwerp- en productieafdeling zijn onze vakmensen u optimaal van dienst om van uw praalwagen of andere carnavalsactiviteit een echte publiekstrekker te maken. Daarbij maken onze professionals o.a. gebruik van carnavals lampjes, carnavals verlichting buiten, carnavalsverlichting rood geel groen en carnavalsverlichting led. Bij Multilight bent u verzekerd van vakkundig advies en in goed overleg met u maken we de mooiste verlichting voor een onvergetelijk carnavalsfeest.

Bekijk de carnavalsverlichting van Multilight

"

Toeschouwers genieten extra van uw verlichte praalwagen dankzij de kleurrijke en speelse verlichting van Multilight.

"

Hoe creëert Multilight carnavalsverlichting?

Multilight kan met u meedenken over de mogelijkheden voor het ontwerpen en produceren van een totaal nieuwe praalwagen of ander carnavalsthema, maar ook een facelift van uw bestaande praalwagen of oude carnavalsdecoraties is geen enkel probleem. Als er overeenstemming is over het design van uw praalwagen en andere decoraties volgt montage van de kleurrijke ledverlichting en de daarbij behorende besturing. U gaat versteld staan van een schitterend eindproduct!

Wilt u onderdelen vervangen?

Onderdelen van uw carnavalsverlichting die niet meer correct functioneren, kunt u meestal zelf vervangen. Op onze website zijn alle onderdelen snel en eenvoudig te bestellen. Komt u er niet uit? Geen probleem! Onze vakmensen helpen u graag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan