Multilight

Multilight heeft een groot assortiment decorverlichting of podiumverlichting, o.a. voor theaters, scholen, bedrijven, musea en instellingen. Met onze decorverlichting kunt u evenementen goed uitlichten. Naast lichtobjecten voor podia ontwerpt en produceert Multilight ook attractieverlichting voor kermissen en attractieparken en verlichting voor foodtrucks, marktkramen, carnaval en ledshows.

Waarom Multilight?

In theaters, scholen en bedrijven vinden regelmatig activiteiten op een podium plaats, zoals theatervoorstellingen, musicals, toespraken en presentaties. Met decorverlichting van Multilight krijgt u gegarandeerd de juiste sfeer op het podium. Het team van Multilight beschikt over veel ervaring en vakmanschap in het ontwerpen en produceren van verlichting voor podia. In de eigen ontwerp- en productieafdeling zijn onze vakmensen u optimaal van dienst om uw podium professioneel uit te lichten. Bij Multilight bent u verzekerd van deskundig advies en in goed overleg met u maken we sfeervolle lichtobjecten voor uw podium. Uiteraard voldoet onze podiumverlichting aan alle veiligheidseisen.

Hoe ziet decorverlichting van Multilight eruit?

"Met decorverlichting van Multilight krijgt u gegarandeerd de juiste sfeer op het podium."

Hoe creëert Multilight decorverlichting?

U kunt bij ons de vormgeving van een totaal nieuw lichtplan voor uw podium laten ontwerpen en produceren, maar ook een facelift van uw bestaande decorverlichting is geen enkel probleem. Bij overeenstemming over het lichtplan gaat onze productieafdeling aan de slag. Ook de montage van de decorverlichting kan Multilight professioneel verzorgen. Desgewenst kunnen we ook decorstukken ontwerpen en produceren. De gewenste afbeeldingen worden dan full colour uitgevoerd op hoogwaardige zelfklevende folie en afgewerkt met uv-bestendige hoogglanslaminaat. Daarna worden deze afbeeldingen op dibond platen geplakt. Reken er maar op dat uw podiumpresentatie dan de aandacht krijgt die u wenst!

Wilt u onderdelen vervangen?

Onderdelen van decorverlichting die niet meer correct functioneren, kunt u meestal zelf vervangen. Op onze website zijn alle onderdelen snel en eenvoudig te bestellen. Komt u er niet uit? Geen probleem! Onze vakmensen helpen u graag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan