Multilight

Multilight is al decennia lang specialist in doosletters voor de creatie van fraaie en aandachttrekkende objecten voor o.a. marktkramen, foodtrucks en decorverlichting We kunnen voor u een totaal nieuw object ontwerpen en produceren, maar ook een facelift van bestaande doosletters is voor ons geen enkel probleem.

Wat zijn doosletters?

Voor het uitlichten van uw pand, attractie e.d. worden vaak doosletters gebruikt. Deze aluminium gelaste doosletters, gespoten in een 2 componenten lak in elke gewenste RAL-kleur kunnen worden voorzien van Multi LED Lights om een zo optimaal mogelijk effect te creëren.

Type doosletters

 

 

  25 cm. t/m 150 cm. hoog  

 

Types verlichting

 

 

 

E10 kap met Multi LED Light E14 kap met Multi LED Light E14 LED Bulb

 

   
230V/2,3W   /    24V/0,6W 230V/2,3W   /    24V/0,6W 230V/2W

 

Toepassingen

 

  E10 kap met Multi LED Light E14 kap met Multi LED Light E14 LED Bulb
  230V/2,3W 24V/0,6W 230V/2,3W 24V/0,6W 230V/2W
Aanbevolen voor indoor gebruik
Aanbevolen voor outdoor gebruik
Geadviseerde hartafstand <70cm hoogte 8 cm 8 cm 10 cm
Geadviseerde hartafstand >70cm hoogte 15 cm 15 cm 15 cm

 

Hoe creëert Multilight doosletters?

In goed overleg met u maken wij een schitterend design om van uw marktkraam, foodtruck of ander object een echte publiekstrekker te maken. Nadat u akkoord bent met dit ontwerp, wordt de productie in gang gezet. Het gewenste ontwerp wordt geproduceerd en de doosletters worden voorzien van verlichting. Het resultaat is bij Multilight altijd een schitterend eindproduct!

Waarom Multilight?

Bent u actief op kermissen of attractieparken of heeft u een bedrijfspand, marktkraam of foodtruck? Dan wilt u natuurlijk dat uw activiteit er aantrekkelijk uitziet en daardoor veel bezoekers trekt. Dat kan met doosletters in combinatie met led verlichting. Het team van Multilight beschikt over veel ervaring en vakmanschap in het ontwerpen en produceren van doosletters. Onze vakmensen zijn u optimaal van dienst om van uw pand, attractie, marktkraam, foodtruck of ander object een echte publiekstrekker te maken. Bij Multilight bent u verzekerd van vakkundig advies en in goed overleg met u maken we de mooiste doosletters, desgewenst in combinatie met verlichting.

Wilt u onderdelen vervangen?

Onderdelen van doosletters die niet meer correct functioneren, kunt u meestal zelf vervangen. Op onze website zijn alle onderdelen snel en eenvoudig te bestellen. Komt u er niet uit? Geen probleem! Onze vakmensen helpen u graag.

Heeft u een uitdaging voor ons? Wij gaan hem graag aan!

Vraag vrijblijvend een offerte aan