Multilight

Multilight is specialist in het creëren van fraaie foodtruckverlichting. Naast verlichtingsobjecten voor foodtrucks ontwerpt en produceert Multilight o.a. ook lichtobjecten voor kermissen en attractieparken en verlichting voor marktkramen, podia, carnaval en ledshows.

Waarom Multilight?

Heeft u een foodtruck waar u lekkere gerechten maakt en smakelijke producten verkoopt? Dan wilt u natuurlijk dat uw foodtruck er aantrekkelijk uitziet en veel klanten trekt. Met foodtruckverlichting van Multilight krijgt u gegarandeerd de aandacht die u wenst. Het team van Multilight beschikt over veel ervaring en vakmanschap in het ontwerpen en produceren van lichtobjecten voor foodtrucks. In de eigen ontwerp- en productieafdeling zijn onze vakmensen u optimaal van dienst om van uw foodtruck een echte attractie te maken. Bij Multilight bent u verzekerd van deskundig advies en in goed overleg met u maken we de mooiste lichtobjecten voor uw foodtruck. Uiteraard voldoet al onze foodtruckverlichting aan alle veiligheidseisen.

Hoe ziet foodtruckverlichting van Multilight eruit?

"Met de fraaie lichtobjecten van Multilight krijgt uw foodtruck gegarandeerd de aandacht die u wenst."

Hoe creëert Multilight foodtruckverlichting?

U kunt bij ons de vormgeving van een totaal nieuwe foodtruck laten ontwerpen en produceren, maar ook een facelift van uw bestaande foodtruck is geen enkel probleem. Als er overeenstemming is over het design van uw foodtruckverlichting gaat onze productieafdeling aan de slag. De gewenste afbeeldingen en/of teksten worden full colour uitgevoerd op een hoogwaardige zelfklevende folie en afgewerkt met uv-bestendige hoogglanslaminaat. Daarna worden dibond platen met de folie beplakt en volgt montage van de kleurrijke ledverlichting en de daarbij behorende besturing. Daarmee krijgt uw foodtruck een geweldige uitstraling en veel aandacht.

Wilt u onderdelen vervangen?

Onderdelen van uw foodtruckverlichting die niet meer correct functioneren, kunt u meestal zelf vervangen. Op onze website zijn alle onderdelen snel en eenvoudig te bestellen. Komt u er niet uit? Geen probleem! Onze vakmensen helpen u graag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan