Multilight

Multilight is al decennia lang specialist in full colour printing voor de creatie van fraaie en aandachttrekkende objecten voor o.a. kermissen en attracties, marktkramen en foodtrucks. We kunnen voor u een totaal nieuw full colour object ontwerpen en produceren, maar ook een facelift van bestaande decoraties is voor ons geen enkel probleem.

Bent u actief op kermissen of attractieparken of heeft u een marktkraam of een foodtruck? Dan wilt u natuurlijk dat uw activiteit er aantrekkelijk uitziet en daardoor veel bezoekers trekt. Dat kan met afbeeldingen in full colour printing, eventueel in combinatie met led verlichting.

Wat is full colour printing?

Bij full colour printing worden vier kleuren gebruikt waarmee alle kleuren te maken zijn. Het gaat hierbij om de CMYK-kleuren, wat staat voor Cyaan, Magenta, Yellow en Key, waarbij Key vaak zwart is. Full color printing gebruikt vier afzonderlijke drukgangen waarbij het erg belangrijk is dat de vier afzonderlijke kleuren precies op elkaar gedrukt worden. Met de geavanceerde printer van Multilight bent u verzekerd van het kwalitatief beste resultaat. Na het printen wordt dit resultaat afgedekt met een hoogglans laminaat voor een mooi effect en UV bestendigheid.

Hoe creëert Multilight full colour printing?

In onze eigen ontwerpafdeling maken onze creatieve vakmensen in goed overleg met u een schitterend design om van uw attractie, marktkraam, foodtruck of ander object een echte publiekstrekker te maken. Nadat u akkoord bent met dit ontwerp, gaat onze productieafdeling aan de slag. De gewenste afbeeldingen worden full colour uitgevoerd op hoogwaardige zelfklevende folie en afgewerkt met uv-bestendige hoogglanslaminaat. Daarna worden dibond platen met de folie beplakt en volgt desgewenst de montage van kleurrijke ledverlichting en de daarbij behorende besturing. Het resultaat is bij Multilight altijd een schitterend eindproduct!

Bekijk het aanbrengen van full colour prints

"Met afbeeldingen in full colour printing maakt Multilight van uw attractie, marktkraam, foodtruck of ander object een echte publiekstrekker."

Vraag vrijblijvend een offerte aan