Multilight

Met verlichting van Multilight voor led shows trakteert u uw bezoekers op een prachtige en onvergetelijke lichtshow. Top entertainment waarbij het mogelijk is om uw eigen teksten en afbeeldingen in de show op te nemen. Naast verlichting voor led shows ontwerpt en produceert Multilight ook verlichtingsobjecten voor o.a. kermissen, attractieparken, foodtrucks, marktkramen, carnaval en podia.

Waarom Multilight?

Bent u organisator van een bedrijfsevenement, congres, festival, bruiloft of een ander event? Verras uw gasten dan eens extra met een led show! Het team van Multilight beschikt over veel ervaring en vakmanschap in het ontwerpen en produceren van verlichting voor led shows. In de eigen ontwerp- en productieafdeling zijn onze vakmensen u optimaal van dienst om uw led show professioneel uit te voeren. Bij Multilight bent u verzekerd van deskundig advies en in goed overleg met u maken we een attractieve led show waar uw gasten nog lang over gaan napraten. Uiteraard voldoet onze verlichting voor led shows aan alle veiligheidseisen.

Hoe zien led shows met verlichting van Multilight eruit?

"Met verlichting van Multilight voor led shows trakteert u uw bezoekers op een prachtige en onvergetelijke lichtshow."

Hoe creëert Multilight verlichting voor led shows?

U kunt bij ons de vormgeving van een nieuw lichtplan voor led shows laten ontwerpen en produceren, maar ook een facelift van uw bestaande led show is geen enkel probleem. Als er overeenstemming is over het lichtplan, gaat onze productieafdeling aan de slag. Ook de montage en de besturing van de verlichting kan Multilight deskundig verzorgen. Reken er maar op dat uw presentatie met een led show de aandacht krijgt die u wenst!

Wilt u onderdelen vervangen?

Onderdelen van uw led show die niet meer correct functioneren, kunt u meestal zelf vervangen. Op onze website zijn alle onderdelen snel en eenvoudig te bestellen. Komt u er niet uit? Geen probleem! Onze vakmensen helpen u graag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan