Multilight

Multilight heeft een groot assortiment lichtlijsten voor kermissen, attractieparken, marktkramen, podia, carnaval en foodtrucks. Lichtlijsten zijn bij uitstek geschikt om uw attractie opvallend en aantrekkelijk uit te lichten.

Soorten lichtlijsten

Lichtlijsten zijn leverbaar met of zonder lampen, kappen en/of looplichten. Multilight heeft Aluminium lichtlijsten, waarvan de profielen behandeld zijn met een goud- of zilverkleurige laag. Desgewenst brengen we hierin gaten aan voor lampen met een E10 of E14 fitting. Deze lichtlijsten zijn o.a. verkrijgbaar in de maten 25 x 50 x 25 mm (T1) en 50 x 60 x 50 mm (T2). We hebben ook lichtlijsten, inclusief E10 of E14 kappen in de maten 25 x 50 x 25 mm (T1) en 50 x 60 x 50 mm (T2). Andere lichtlijsten uit ons assortiment zijn: Aluminium lichtlijsten, inclusief Camaleon single colour Aluminium lichtlijsten, inclusief Camaleon 360L automaat Aluminium lichtlijsten, inclusief Camaleon pixel L. Naast de standaard lichtlijsten is het uiteraard ook mogelijk om een lichtlijst op maat te laten maken voor uw attractie.

Waarom Multilight?

Natuurlijk wilt u dat uw attractie veel bezoekers trekt. Dat kan met lichtlijsten van Multilight. Het team van Multilight beschikt over veel ervaring en vakmanschap in het creëren van lichtlijsten voor kermissen, attractieparken, marktkramen, foodtrucks en andere attracties. In de eigen ontwerp- en productieafdeling zijn onze vakmensen u optimaal van dienst om van uw attractie een echte klantentrekker te maken. Bij Multilight bent u verzekerd van deskundig advies en in goed overleg met u maken we de mooiste led lichtlijst die bij uw attractie past. Uiteraard voldoen al onze lichtlijsten aan alle veiligheidseisen.

Bekijk de kleurrijke lichtlijsten

"Onze Multilight vakmensen maken de mooiste lichtlijsten voor kermissen, attractieparken, marktkramen, foodtrucks en andere attracties."

Wilt u onderdelen vervangen?

Onderdelen van lichtlijsten die niet meer correct functioneren, kunt u meestal zelf vervangen. Op onze website zijn alle onderdelen snel en eenvoudig te bestellen. Komt u er niet uit? Geen probleem! Onze vakmensen helpen u graag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan