Multilight

Multilight heeft een groot assortiment lichtlijsten voor kermissen, attractieparken, marktkramen, podia, carnaval en foodtrucks. Lichtlijsten zijn bij uitstek geschikt om uw attractie opvallend en aantrekkelijk uit te lichten.

Soorten lichtlijsten

<p>Lichtlijsten zijn leverbaar met of zonder lampen, kappen en/of looplichten. Multilight heeft Aluminium lichtlijsten, waarvan de profielen behandeld zijn met een goud- of zilverkleurige laag. Desgewenst brengen we hierin gaten aan voor lampen met een E10 of E14 fitting. Deze lichtlijsten zijn o.a. verkrijgbaar in de maat 35 x 60 x 50 mm (TC1). We hebben ook TC1 lichtlijsten, inclusief E10 of E14 kappen. Andere lichtlijsten uit ons assortiment zijn: Aluminium lichtlijsten, inclusief Camaleon single colour Aluminium lichtlijsten, inclusief Camaleon 360L automaat Aluminium lichtlijsten, inclusief Camaleon pixel L. Naast de standaard lichtlijsten is het uiteraard ook mogelijk om een lichtlijst op maat te laten maken voor uw attractie.</p>

TC1 profiel Spiegel profiel

 

E10 kap E14 kap Cabochon 360 S - Single Colour Camaleon 360 L - Automatic Camaleon 360 L Pixel Pro - Programmable
        *besturing benodigd

 

  TC1 profiel Spiegelprofiel
Afmetingen: 35 x 60 x 35mm -
Kleur:
Geschikt voor E10 kappen
Geschikt voor E14 kappen
Geschikt voor Camaleon Single Colour LED's
Geschikt voor Camaleon 360L Automatic LED's
Geschikt voor Camaleon Pixel L LED's
Aantal lichtpunten breed: 1
Op maat bestelbaar:

Waarom Multilight?

Natuurlijk wilt u dat uw attractie veel bezoekers trekt. Dat kan met lichtlijsten van Multilight. Het team van Multilight beschikt over veel ervaring en vakmanschap in het creëren van lichtlijsten voor kermissen, attractieparken, marktkramen, foodtrucks en andere attracties. In de eigen ontwerp- en productieafdeling zijn onze vakmensen u optimaal van dienst om van uw attractie een echte klantentrekker te maken. Bij Multilight bent u verzekerd van deskundig advies en in goed overleg met u maken we de mooiste led lichtlijst die bij uw attractie past. Uiteraard voldoen al onze lichtlijsten aan alle veiligheidseisen.

Bekijk de kleurrijke lichtlijsten

"Onze Multilight vakmensen maken de mooiste lichtlijsten voor kermissen, attractieparken, marktkramen, foodtrucks en andere attracties."

Wilt u onderdelen vervangen?

Onderdelen van lichtlijsten die niet meer correct functioneren, kunt u meestal zelf vervangen. Op onze website zijn alle onderdelen snel en eenvoudig te bestellen. Komt u er niet uit? Geen probleem! Onze vakmensen helpen u graag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan