Multilight

Lichtreclame van Multilight maakt uw bedrijf duidelijk zichtbaar. Niet alleen in het donker, maar ook overdag is het een echte eyecatcher. Onze op maat gemaakte lichtgevende objecten zijn o.a. geschikt als lichtreclame bord of lichtreclame gevel. Gevelreclame letters of lichtreclame letters zijn bij uitstek geschikt voor gevelreclameverlichting. Gevelreclame van Multilight laat altijd een blijvende indruk achter. 

Led lichtreclame

Multilight produceert, met het oog op duurzaamheid, voornamelijk led lichtreclame. Onze ledverlichting voldoet aan de nieuwste technieken en gebruikt dan ook veel minder energie en heeft een levensduur van ca. 30 jaar. De voordelen van led zijn het lage stroomverbruik en de eenvoudige productie en montage. Naast de standaard ledverlichting zijn er ook Powerleds verkrijgbaar. Powerleds hebben een hogere lichtopbrengst dan standaard ledlampen, maar ze gebruiken wel meer energie en zijn daardoor duurder in gebruik en aanschaf.

 

 

Soorten lichtreclame letters

De creatieve en gemotiveerde vakmensen van Multilight kunnen ook voor u op maat gemaakte lichtreclame produceren. Onze lichtgevende objecten zijn van uitstekende kwaliteit, onderhoudsvriendelijk en energiezuinig. Zowel voor een lichtreclame bord als voor een lichtreclame gevel zijn de volgende lichtreclame letters mogelijk:

  • Letters op een lichtbak zijn lichtdoorlatende plakletters op een aluminium bak met daarin ledverlichting zodat de letters goed zichtbaar zijn.
  • Gevelletters worden verlicht via een koof met ledverlichting die boven de gevelreclame hangt en licht op de gevelletters straalt.
  • Een doosletter verlicht kan direct of indirect verlicht zijn. Bij doosletters die direct verlicht zijn, straalt het licht uit naar de voorkant door een lichtdoorlatende voorzijde. Zijn de doosletters indirect verlicht, dan straalt het licht uit naar de achterzijde op de ondergrond.

Multilight produceert ook veel gevelverlichting met ledjes in Multilight kapjes. De reclametekst wordt gevormd door de losse kapjes en krijgt daarmee een prachtige retro look.

Vragen over lichtreclame?

Heeft u vragen over onze lichtreclame, bijvoorbeeld over een lichtreclame bord, lichtreclame letters of led lichtreclame? Neem dan gerust contact op. Onze vakmensen helpen u graag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan