Multilight

Multilight is al tientallen jaren gespecialiseerd in de creatie van attractieve marktkraamverlichting. Naast verlichting voor marktkramen ontwerpt en produceert Multilight ook lichtobjecten voor kermissen en attractieparken en verlichting voor foodtrucks, podia, carnaval en ledshows.

Waarom Multilight?

Bent u actief in de ambulante handel en heeft u een of meerdere marktkramen? Dan wilt u natuurlijk dat uw marktkraam veel klanten trekt en er aantrekkelijk uitziet. Met marktkraamverlichting van Multilight krijgt u gegarandeerd de aandacht die u wenst. Het team van Multilight beschikt over veel ervaring en vakmanschap in het ontwerpen en produceren van lichtobjecten voor marktkramen. In de eigen ontwerp- en productieafdeling zijn onze vakmensen u optimaal van dienst om van uw marktkraam een echte klantentrekker te maken. Bij Multilight bent u verzekerd van deskundig advies en in goed overleg met u maken we de mooiste lichtobjecten voor uw marktkraam. Uiteraard voldoet al onze marktkraamverlichting aan alle veiligheidseisen.

Hoe ziet marktkraamverlichting van Multilight eruit?

Hoe creëert Multilight marktkraamverlichting?

U kunt bij ons de vormgeving van een totaal nieuwe marktkraam laten ontwerpen en produceren, maar ook een facelift van uw bestaande marktkraam is geen enkel probleem. Als er overeenstemming is over het design van uw marktkraamverlichting, gaat onze productieafdeling aan de slag. De gewenste afbeeldingen worden full colour uitgevoerd op hoogwaardige zelfklevende folie en afgewerkt met uv-bestendige hoogglanslaminaat. Daarna worden dibond platen met de folie beplakt en volgt montage van de kleurrijke ledverlichting en de daarbij behorende besturing. U gaat versteld staan van de aandacht die uw marktkraam krijgt!

Wilt u onderdelen vervangen?

Onderdelen van marktkraamverlichting die niet meer correct functioneren, kunt u meestal zelf vervangen. Op onze website zijn alle onderdelen snel en eenvoudig te bestellen. Komt u er niet uit? Geen probleem! Onze vakmensen helpen u graag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan