Multilight

Smart led spots zijn spotlights met individueel aangestuurde ledblokken die zorgen voor flitsende bewegende effecten. Smart led spotlights worden o.a. gebruikt in attracties en bij evenementen. De smart led spots van Multilight hebben een zeer heldere, kleurrijke full colour uitstraling en de mogelijkheden zijn eindeloos. Verder zijn onze smart led spotlights waterdicht, energiezuinig en eenvoudig in gebruik.

RGB Smartled Spotlight Triple RGB Smartled Spotlight Double RGB Smartled Spotlight Single

Waarom Multilight?

Als u wilt dat een attractie of evenement veel aandacht krijgt, dan zijn de smart led spots van Multilight erg geschikt. Het team van Multilight beschikt over veel ervaring en vakmanschap in het ontwerpen en produceren van smart led spotlights voor o.a. kermissen, attractieparken, marktkramen, foodtrucks en evenementen. In de eigen ontwerp- en productieafdeling zijn onze vakmensen u optimaal van dienst om uw attractie de aandacht te geven die u wenst. Bij Multilight bent u verzekerd van vakkundig advies en in goed overleg met u maken we de mooiste smart led spotlights, inclusief besturing. Het programma voor de sturing van de spots kan desgewenst na enige tijd opnieuw geprogrammeerd worden.

Wilt u smart led spots onderdelen vervangen?

Onderdelen van smart led spots die niet meer correct functioneren, kunt u meestal zelf vervangen. Op onze website zijn de meeste onderdelen snel en eenvoudig te bestellen, zoals: Smart led spots, Smart led controllers, Smart led drivers van 230V/36V met een vermogen van o.a.: 35 Watt, 60 Watt, 100 Watt, 200 Watt, 240 Watt, 320 Watt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan