Multilight

Een overzicht van veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Bestellen

Hoelang is de levertermijn van mijn bestelde producten?
De door u bestelde producten worden in Nederland doorgaans binnen 48 uur bezorgd.

Als ik grote hoeveelheden bestel krijg ik dan korting?
Bij sommige producten geldt een korting bij afname van grotere aantallen. De korting is bij de betreffende producten vermeld.

LED lights

Kan ik mijn oude verlichting zonder meer vervangen door MultiLEDlight?
Onze MultiLEDlight past in de reguliere E10 en E14 fittingen en kappen. Bij twijfel kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen en zullen wij met u bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Ik heb fittingen van een andere leverancier, passen uw kappen daar ook op?
In de meeste gevallen passen onze kappen ook op andere fittingen. Wanneer dit niet het geval is hebben wij speciale adapterringen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Wat wordt er verstaan onder een kleine fitting en wat is een grote fitting?
Wij verstaan onder een kleine fitting een E10 fitting. Een grote fitting is een E14 fitting.

Welke onderdelen heb ik nodig voor prikkabel verlichting?
Om een compleet lichtpunt op een prikkabel te monteren heeft u een E14 fitting voor vlakke prikkabel nodig, met een E14 Voet en Deksel en een passende LED- of gloeilamp.

Welke kleuren MultiLEDlight bestaan er?
De MultiLEDlight is er in de kleuren koud-wit (alleen 230 Volt), warm-wit, rood, blauw en groen.

Wat is het verschil tussen de stootvaste en de gewone 230V/10W lamp?
De stootvaste gloeilamp heeft een versterkte gloeidraad en is daarmee beter bestand tegen schokken. Met name bij gebruik in prikkabel gaat deze lamp langer mee.

Kan ik ook Led Mushrooms in een complete set bestellen?
Wij leveren de LED Mushroom lampen ook in een complete set met een voor gemonteerde prikkabel.

Kan ik LED Neon-flex segmenten aan elkaar koppelen?
De LED Neon-flex producten worden door ons voor gemonteerd. Indien u segmenten wilt toevoegen of uitwisselen kunnen wij dit voor u realiseren. Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Er is een deel van mijn LED Neon-Flex uitgevallen kan ik dit zelf repareren?
De LED Neon-flex producten worden door ons voor gemonteerd. Indien u segmenten wilt toevoegen of uitwisselen kunnen wij dit voor u realiseren. Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Full Colour prints

Kunt u ontwerpen (laten) maken voor full colour prints?
Wij werken samen met gerenommeerde ontwerpers en hebben ook een eigen afdeling voor het ontwerpen van full colour prints. De ontwerpen kunnen volledig naar uw ideeën en wensen worden uitgevoerd. Wij helpen u graag telefonisch of per e-mail verder.

Smart LED

Als ik Smart LEDs wil gebruiken voor mijn attractie kan ik die dan zelf monteren?
Omdat de montage van Smart LEDs samen hangt met het programmeren wordt dit door ons uitgevoerd. Doordat wij alle benodigde kennis in huis hebben, kunnen wij voor u het optimale resultaat behalen.

Heeft u een stuurprogramma voor de Smart LEDs?
De stuurprogramma’s voor de Smart LEDs worden op maat gemaakt voor elk project. Voor een complete offerte kunt u contact met ons opnemen.

Lichtlijsten

Hoe groot is de afstand van de lampen op een lichtlijst?
Op een standaard lichtlijst worden 12 E14 lichtpunten per meter gemonteerd. Voor E10 geldt dat er 16 lichtpunten gemonteerd worden. Afwijkende afstanden zijn altijd mogelijk, omdat wij zelf de gaten in de lichtlijsten stansen.

Hoe kan ik de LED Ribbon toepassen op mijn attractie?
De LED Ribbon wordt vaak gebruikt als verlichting onder de klep. Maar u kunt ze ook toepassen in traptreden of als contourverlichting.

Kun je LED Ribbon zowel binnen als buiten gebruiken of moet ik dan verschillende producten bestellen?
Wij hebben voor binnen- en buitengebruik verschillende producten in ons assortiment. De LED Ribbon voor buitengebruik is ingegoten in siliconen, zodat er geen vocht bij kan komen.

Halogeenlamp

Als de lamp in mijn Dichro-spot kapot is kan ik dan alleen een nieuwe lamp bestellen of moet ik een compleet nieuwe spot bestellen?
Een Dichro-Spot is voorzien van een halogeenlamp. U kunt het armatuur open schroeven en de lamp eenvoudig vervangen. Op de oude lamp kunt u type en wattage aflezen, waarmee u in onze webshop snel een nieuwe kunt bestellen.